Lediga Jobb

Vill du ha Sveriges roligaste sommarjobb?

Soundcare AB är ett svenskt företag som säljer förstklassiga öronproppar designade för musik på festivaler och arenor runtom i Skandinavien. Vi söker just nu dig som gillar att gå på festival, träffa folk och är en glad och trevlig person för Sveriges roligaste sommarjobb – Eventsäljare på Soundcare AB. Som säljare hos oss är du del i ett stort och trevligt team, och säljer exklusivt våra produkter inne på festivaler och arenor. Om du har tidigare vana av försäljning och/eller lagarbete samt ett intresse för musik är det ett stort plus, men absolut inte ett krav! Viktigast är hur du är som person – glad, lättsam och trevlig precis som vi!

Vi söker just nu säljare på följande evenemang:

 

 

22/10 – Kent, Oslo Spektrum (utsidan, fåtal plasser kvar)

23/10 – Kent, Oslo Spektrum (utsidan, fåtal plasser kvar)

26/10 – Volbeat, Oslo Spektrum (utsidan)

Välkommen med din ansökan till jobb@soundcare.se. Vi läser endast ansökningar med foto och CV! Du måste ha fyllt eller ska fylla minst 16 år under året. Vi svarar så snart vi kan, och först till kvarn gäller på de evenemang med fåtal platser kvar!

– Då vi får in väldigt många ansökningar är det viktigt att du skriver i ämnesraden: ”Festivalens namn: Arbetsansökan” för att vi skall kunna sortera alla ansökningar, t.ex. ”Bråvalla: Arbetansökan”.

– Söker du flera festivaler skriver du ”Allmän arbetsansökan” i ämnesraden, eller söker du för en viss stad ex. Göteborg skriver du ”Göteborg: Arbetsansökan” i ämnesraden.

– Om du jobbat hos oss under 2015 behöver du bara maila och säga vilka konserter du är intresserad av – du behöver inte skicka in CV etc!

Soundcare AB är representerade på samtliga stora festivaler och arenor. Under 2014 har vi bland annat varit på Bråvalla, Way Out West, Getaway Rock, Sthlm Music & Arts, Sthlm Fields, Sabatons utomhusturné, Findings Festival (Oslo), Popaganda, Metallsvenskan samt ett stort antal arenakonserter i Sverige och Norge.